Nordlys

Cecilie Cock Brinchmann

Stilling: Daglig leder
cecilie.cock@nordlysbarnehage.no

Førskolelærerutdanning med fordypning i organisasjon og ledelse i 1999. Videreutdannet innen personalledelse og kompetanseutvikling 60 stp., samt ledelse av myndiggjorte medarbeidere og utvikling av personlige lederferdigheter 7,5 stp. Startet Nordlys Barnehage i 2007 sammen med Trude.

Trude Helmersen Esperø

Stilling: Pedagogisk leder

Førskolelærerutdanning med fordypning i utefag + ett årsstudie i Kulturkunnskap. Startet Nordlys barnehage sammen med Cecilie i 2007.

Siv Jørgensen

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer våren-14 med fordypning i pedagogisk ledelse. Har jobbet med barn i over 17 år. Hun har ansvaret for oppfølging av enkeltbarn.

Christer Jakobsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Barne- og ungdomsarbeider. Har jobbet her i 12 år.

Wenche Merete Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Har jobbet med barn i ca. 30 år. Tok fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget i desember-17.

Marlene Cock Brinchmann

Maria Therese Berg

Stilling: Barnehagelærer
m.t.berg@online.no

Utdannet barnehagelærer våren-14 med fordypning i pedagogisk ledelse. Har jobbet med barn i over 16 år. Hun har ansvaret for oppfølging av enkeltbarn.

Malin Rabben Sørslett

Stilling: Barnehagelærer
malin.sorslett@gmail.com

Ferdig utdannet førskolelærer i juni 2010 og har jobbet i barnehage deltid og heltid siden høsten 2007. I tillegg har Malin videreutdanning i Kunstterapi.

Monica Dalhaug Pedersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har tatt barnepleier med allmennfag og har jobbet med barn i over 22 år. Jobber i 32% stilling.